Elvisznek egy körre, és még nyerhetsz is!


Szeretem, amikor a Samsung hazai képviselete kreatívkodik. Aztán lehet, hogy elgondolkodtak azon múltkori cikken, amelyben a brit kollégákat az egekbe emeltünk, hiszen olyan kampánnyal rukkoltak elő a Galaxy S23 Ultra 5G-ben jelenlévő 200MP-es érzékelővel kapcsolatban, ami bárhol megállná a helyét.

A Samsung Magyarország 2023. május 25. és 27. között három estés eventre invitálja a kíváncsiskodókat. A középpontban a már emlegetett idei flagship vonal legerősebb modellje lesz, amelyet esti fényviszonyok között tesztelnek. Hiszen az ISOCELL HP2 névre hallgató érzékelővel nem csak részletgazdag fotókat, hanem kitűnő minőségűeket is lehet kreálni akár gyengébb fényi adottságok között. Az eseménynek elkészítették a https://samsungestifenyek.hu/ weboldalat; ha pedig felkeltették a figyelmed, akkor irány a Regisztráció fülecske, mert anélkül sajnos nem fogsz tudni részt venni a sorsoláson.

Természetesen a hashtagról se szabad elfeledkezni, hiszen ott a már sokak által ismert #SharetheEpic, amelyet legutóbbi az indiaiak éltettek, amikor a Lime színt bevezették az alapszínválasztékba a Galaxy S23-nál. Az eseményhez készült Youtube videó, mutatnám:

Ti ott lesztek?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.