Így nézhet ki a Galaxy Note 20 család kameraszigete

Újabb hét telt el, és – időben – még közelebb kerültünk az augusztus 5-i Unpacked eseményhez. A Samsung mindent megtesz, hogy a következő időszakban a mobil és a tech világa róluk beszéljen, hiszen szép számmal terveznek termékeket bemutatni, melyekről eléggé sok pletyka jellegű információ került ki az internetre. A legtöbbet Ice universe szállította, akit a legnépszerűbb és leghitelesebb szivárogtatóként tart számon a Twitter világa. Most is tőle emelnék ki egy nem olyan régen közzétett tweetet, melyben a Galaxy Note-családra fókuszál.

Ice Universe úgy véli tudni, hogy a következő Galaxy Note duónál az alábbiképpen fog alakulni a kameraszigete a hátlap oldalon. A fotóra pillantva pedig hamar elkaphat bennünket a Déjà vu-érzés, hiszen az alapséma az elődöknél, azaz a Galaxy Note 10-eknél is jelen volt. Mármint az a fajta, miszerint a nagyobbik tagnak sokkal nagyobb kameraszigete lesz, mint a kisebbnek. További érdekességként jegyezném meg, hogy Galaxy Note 20 Ultra-ként emlegeti előbbit, mint Galaxy Note 20-ként utóbbit, azaz ha az által írtak valóban fedik a valóságot, akkor a Samsung folytatja az ‘Ultra’ utótaghoz kapcsolódó brandnek az építését, aminél némiképp újragondolják a kamerázást.

A SamMobile oldalán már megjelent egy lehetséges elképzelés, miszerint a Galaxy Note 20 Ultrába: 108MP-es főkamera kerülhet, 12MP-es ultraszéles, illetve 13MP-es periszkópos – utóbbinál még érdemes azt megjegyezni, hogy csak 50x-es hibrid zoom-mal működhet. Tehát visszavesznek a tartományából, mivel a felhasználók többsége alapból nem használta ennyivel, illetve stabilizálás oldaláról eléggé határeset volt az alkalmazása.

A két hasábos elrendezés jobb oldalán foglalhat helyet a lézeres autofókusz a nagyobbik készüléknél:

A Galaxy Note 20 Ultra és a Galaxy Note 20 kameraszigetének elrendezése és mérete.
Forrás: Ice universe

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.