Oltári cuki retrotokok érkeztek a Galaxy Buds Pro-hoz


2 napig tart még a Galaxy Buds Pro előrendelése. Mondanom se kelljen, de amellett, hogy a vezeték nélküli fülhallgató portfóliójának jelenlegi legmagasabb árcetlijét hordozza, nagyon jóra sikerült. Olyan kicsit, mint ha a Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds Live legütőképesebb jellemzőit gyúrta volna össze a fejlesztők, s dobták volna ki egy olyan TWS termék formájában, ami bármelyik rivális ellen fel tudja venni a harcot. Azok pedig, akik a pre-order időszakban lecsapnak rá, jogosultak lesznek egy vezeték nélküli töltőpadra, amelynek alapára: 13 990 Ft körül mozog.

A dél-koreai Samsung képviseletnél különféle olyan tartozékok látnak napvilágot, amelynek híre Európába el sem jut. Rétegtermékekről van szó, ami nem minden piacon lenne ugyanolyan kapós. Pl.: anno a Galaxy Buds+ kapott szilikontokot többféle színben, azonban a hazai érdeklődők nem éppen nyitottak felé. (Szintén ide sorolható a BTS Edition-ös család, amiért megint csak nem kapkodtak úgy, mint ahogy azt várták.) Megmondom őszintén: csak az okostelefonom hordom tokba; az okoskiegészítőimet csupaszon, kitéve mindenféle veszélynek. Nyilván nincsenek egy árfekvésen, illetve utóbbiaknál nem érzem relevánsnak, hogy „na még ezeknek a szépségét is elfedjem”. Igen, nálam a dizájn az első 3 tény között van, amikor vásárolok elektronikai terméket.

A Samsungnak azonban akadnak olyan megoldásai, amelyekkel tudok azonosulni. Mutatnék is kettő ilyet, melyek a Galaxy Buds Pro-hoz kapcsolódnak, ugyanis Dél-Koreában az előrendelők némi felár ellenében kétféle nagyon retro bölcsőtok közül választhatnak.

A két kiegészítő az Anycall elnevezésre hallgat. A fenti az Anycall T100-as tok, ami az egykori Samsung SGH-T100 dizájnját eleveníti meg. Aki mellette teszi le a voksát, annak számolnia kell a plusz mérettel, hiszen 91.31 x 58.18 x 32.78mm-es, valamint 35 grammal többet nyom a zsebben, mint ha csak csupaszon hordanánk a vezeték nélküli fülhallgató bölcséjét. Az alsó képeken látható az Anycall E700 fantázianéven fut, ami pedig a Samsung SGH-E700-at „támasztja fel” minibb kiadásban. Szintén szem előtt kell tartani méretbeli növekedést, hiszen 73.39 x 55.92 x 33.21mm a kiegészítő fizikai paramétere, viszont ez egy picivel súlyosabb, ugyanis már pluszban 40 grammról írnak.

Mondanom se kelljen, mind a kettő nagyon retro-s és aki nincs abban a korban, szerintem nem is nyit feléjük annyira. Ettől függetlenül kétségtelenül pofásak. Visszarepíti a vásárlóit a 2000-es évek elejére, amikor forgalomban voltak. Másfelől, nagyon ötletes, hiszen jogokat se kell a Samsungnak fizetnie, mivel saját termékükről van szó – nem úgy mint, amikor mondjuk egy The Simpsons-os tokkal állnak elő.

Ha valaki elgondolkodott bármelyiken, akkor nagyjából 33 000 dél-koreai vont kell érte kiadnia, azaz 30 dollárt átszámolva, nagyjából 9 ezer forintot – de ezen nincs se ÁFA, se szállítási költség, se hasznos. Szóval, ha itthon lenne, biztosan 15 ezer forintot elkérnének érte, ami egy 89 990 Ft-os alapkészüléknél nem vészes.

Nektek tetszenek? Melyik mellett raknátok le a voksotok?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.