Február elejére esedékes a Galaxy S23 leleplezése


Minden évben sok teória kell lábra azzal kapcsolatban, hogy a következő generációs Galaxy S-termékek mikor kerülhetnek bemutatásra! Idén sincs ez másképpen, a Samsung pedig biztosan tesz annak érdekében, hogy nagyon sok fake információ napvilágot lásson, ami felér egy piackutatással is. Miért mondom mindezt? – Azért, mert az érdeklődők reakciója sok mindent elárul egy lehetséges B-tervnek az útnak indításáról, mert ha pozitív a fogadtatás, akkor buták lennének nem meglépni azt, hogy sok elégedett felhasználóra tegyenek szert.

A korábbi években a dél-koreai tech-óriás mindig az év elején tartotta meg az Unpacked eseményét. Tavaszra már mindegyik kinn volt a terepen, hogy hozza a számokat, amelyeket a fejesek elvárnak az aktuális szériától. így nézett ki ez az elmúlt 3 évben:

  • Galaxy S22-széria: 2022. február 9. (szerda)
  • Galaxy S21-széria: 2021. január 14. (csütörtök)
  • Galaxy S20-széria: 2022. február 11. (kedd)
A Galaxy S23 5G lehetséges formavilága a renderfotók alapján.

Bennfentesek koreai jelentések szerint, San Francisco-ban tarthatják meg a leleplező eventet 2023 február első hetében, azaz valamikor január 30. és február 5. között. Az elképzelés nem annyira elvetélt, hiszen a Samsung már inkább az év elejére, legfőképpen az első két hónapra pozícionálja a debütjét, hogy minél kevesebb teret adjanak a versenytársak új termékeinek érvényesülésére. Másrészről, a piac nagyon sokat változott az elmúlt időszakban, amelyhez alkalmazkodniuk kellett. Harmadrészt, a nyár végi Galaxy Z termékek rovására se szeretnék késői útnak indítást.

Ha felgyorsítjuk a termékbevezetéseket, kordában tartjuk a versenytársainkat; és az új termékek piaci hatását tükrözhetik az első negyedéves eredmények.

Amit szintén könyvelni lehet, az az Unpacked event utáni kéthetes pre-order periódus, amellyel ösztönözni szeretnék a vásárlókat a készülék váltásra. Biztosan lesz jövőre is trade-in, azaz készülék beszámításhoz kapcsolódó kedvezmény, ahogy előrendelési ajándék. A novemberben napvilágot látott kampányfotónak tűnő hirdetményt pedig felejtsétek el, mert ahogy azt sejteni lehetett, a Samsung nem szeretné elkapkodni a Galaxy S23-ak piacra dobását.

Már csak azért sem, mert ez a modell minden téren különleges lesz abból a szempontból, hogy elhagyjátok felsőkategóriában az Exynos-processzorcsaládot, és már csak a Qualcomm-féle Snapdragonra támaszkodnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.