A tökéletes karácsonyi ajándék?! És itthon is kapható!

Fontos évet tudhat maga mögött a Samsung 2019-cel. Nem csak azért, mert piacra dobta a Galaxy Fold-ot, ami igazi vérfrissítést hozott az okostelefon szegmensébe egyedi megvalósításával, vagy mert a telefonok gyártása Kínában leállt; hanem azért is, mert mind az S-, mind a Note-szériájából megérkezett a tizedik családtag, azaz a jubileumi. Jó, ezzel lehetne vitatkozni, hiszen a Galaxy Note6 nem létező fogalom, de…!

Prémium borítás prémium pakkhoz! Fotó: Galaxy Világa

Az évben már bemutatott több különleges kiadást, gondolok itt: a nemsokára érkező Star Wars-félére vagy a korábban érkezett Tokiói Olimpiáéra, azonban ezek egyike sem arra hivatott, hogy a jubileumi debütálást ünnepeltesse. Karácsony elé ütemezték be a 10. évfordulóra szánt pakk megjelenését, amit külön csomagolni sem kell, annyira jól néz ki önmagában.

A doboz tetejére a “10 Anniversary” felirat került, ahol a tizes szám a megszokott Samsung királykék színnel került felírásra. Két oldalán dobornyomással a “Samsung Galaxy” és a “Galaxy 10th Anniversary” írás olvasható – amelyek megint csak prémium érzést keltenek.

A tartalmáról mindenképpen el kell mondanom, hogy egy Samsung starter pakknak is felfogható, hiszen egy teljes hordozható ökoszisztéma kap helyet. Nem csak telefont és hozzá tokot kapunk, hanem hordható okoskiegészítőket is, amik megkönnyítik az életet. És még árbarát is mindez, szóval, remek karácsonyi ajándék lehet!

A doboz tartalma:

  • Samsung Galaxy Note 10+ 256GB – Aura Glow (SM-N975F/DS)
  • Samsung Galaxy Buds – Silver (SM-R170NZSAXEH)
  • Samsung Galaxy Active 2 40mm – Aluminium variáns, Silver (SM-R830NSSAXEH)
  • Samsung Galaxy Note 10+ Silver szilikontok (EF-PN975TSEGWW)
  • 2db Samsung Watch Active 2-szíj: 1db rózsaszín szillikonszíj és 1db fekete bőrszíj.

Beszéljünk az árról! Ez a jubileumi csomagot 439 990 Ft-os áron kínálja a Samsung a márkaboltokon keresztül. Ha belegondoltok, akkor teljesen rendben van, hiszen a Galaxy Note 10+ 379 990 Ft, a Galaxy Buds 49 990 Ft, míg a Galaxy Watch Active 2 94 990 Ft, azaz ha gyors fejben számolást végeztek, akkor hamar leesik, hogy ez már önmagában több mint 440 ezer forint és akkor a tokról és szíjakról még nem esett szó.

A pakk az SM-N975FZSYXEH SKU-kódon van jelen a piacon!

Így fest a csomag kinyitva.

A 10. évfordulós Galaxy Note 10+ csomag 2019. november 21-től kapható a márkaboltokban! Legjobb tudomásunk szerint limitált a készlet, így, aki ilyesmiben gondolkodna, az csapjon le rá. Másrészről, árengedmény alapvetően nem szokott lenni, szóval ne is várjatok ilyesmire.

A külföldi hirdetménye:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.