Levették a Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra duónak a hátlapját

A Galaxy Z Flip azáltal, hogy túl van több országnak a megjelenésén már eljutott Jerry Rig Everything-hez. Az Úriember különlegessége, hogy minden készüléket karcállóság alá vet, majd a teljesség kedvéért szérszereli darabjaira. Régebben annyira nem bírtam a videót, mégis csak az elsők között „gyalázza meg” az éppen aktuális modellt, azonban mostanra megváltozott a nézetem, hiszen sose jutnék el odáig, csak úgy szétszereljem és megnézzem, mit rejt a készülékváz maga alatt. Ezt megspórolja mindenkinek, ami szerintem tök jó dolog.

A Galaxy S20-család még nincs hivatalosan forgalom sehol, hiszen március első feléig tart az előrendelési időszak. Ettől függetlenül a netre már kerültek fel olyan fotók, amik válaszokkal szolgálnak azzal kapcsolatban, hogy miként is fest az a bizonyos kamerasziget a váz alatt. A most következő képsorokon a Galaxy S20 Ultra látható baloldalt, míg jobboldalt a Galaxy S20+.

Mielőtt rápillantanátok a fotókra, mindenképpen fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy a periszkópos kamera az Ultra esetében mekkora helyet vesz el és mennyire indokolt a ducinak tekinthető kamerasziget. Ezzel pedig választ is kapunk arra, hogy a lencsék horizontálisan helyezkednek el egymás mellett. A másik érdekesség, hogy mennyivel nagyobb lett a 48MP-es teleszenzor, ami az úgy nevezett Space Zoom-ért felel.

A fotók rávilágítanak másra is, miszerint a Samsung mérnökei többrétegű alaplappal dolgoztak, illetve egy sokkal nagyobb felületű gőzkabinos hűtőbordával (VC heat sink). A rezgőmotornál szintén mutatkozik némi eltérés az elődökhöz képest, hiszen X-tengelyű lineáris rezgőmotort vélhetünk felfedezni. (Legalábbis Ice Universe-nek ezek szemet szúrtak.)

A teljesség kedvéért megmutatnám a Galaxy Note10+ hasonló fotója. Nyilván jobb lenne, ha egymás mellet látnánk, csakhogy a méretarányok adják magukat, de ettől még az elrendezés és a megvalósítás hozza magával a WÁÓ-faktort.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.