A Samsung ajándékba ad egy próbahónapnyi HBO GO előfizetést

Március közepén számoltunk be a hazai szolgáltatók kezdeményezéséről, amellyel segítik, akarom írni: fogyaszthatóbbá teszik az otthon maradást mindenki számára. Ez megnövelt internetkeretet jelent a legtöbbüknél, de a részleteket a fenti hivatkozásra klikkelve el lehet olvasni. Áprilisba lépve a Samsung úgy döntött, hogy előveszi a „nyereménylámpását”, a Samsung Members nevű applikációt, amiben az elmúlt időszakban oly sok akciót és nyereményjátékot rejtett. Emlékezzünk csak vissza a Valentin napira vagy a VR Park Budapestire, csakhogy a frissebbek közül hozzak fel egy-kettőt kivételnek.

Most ismét az HBO-val lépet kollaborációba, mint azt tette már olyan sokszor az elmúlt időben. Most annyi a különbség, hogy az HBO GO voucher-ért még annyit sem kell tennünk, mint korábban. Egyszerűen csak kérnünk kell és reménykedni, hogy benne vagyunk abban a 10 ezer főben, akik ingyenesen kapnak egyetlen próbahónapot. A promóció: 2020. április 7-ig tart, vagy a már emlegetett kvóta eléréséig.

Tehát nincs más teendőd, mint (beszerezned az applikációt, ha még nincs telepítve, majd) elindítani és a „Kedvezmények” fülön megkeresni a hozzákapcsolódó promóciót. Onnantól pedig adja magát minden, de ha mégsem, akkor mutatnék egy útmutatót hozzá. A végére még annyi érdekesség, hogy június 30-ig van lehetőségetek a beváltására!

Útmutató az HBO GO próbahónapjának beváltásához.
Kreálta: Galaxy világa

Nekünk csak annyi kérésünk van, ha rajtunk keresztül jutottál hozzá a voucherhez, mert alapból sose nyitottad volna meg az app-ot, akkor osztd meg a cikket, hogy másokhoz is eljusson és HBO-zunk közösen. A streaming szolgáltató felületére április 13-án érkezik a Megszállottak viadala 3. évadja, de a hónap végén lehet számolni a Bad Eucation-nel is, ami Romlott oktatás címet kapta.

Íme a kedvezmény kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.