Újabb javítást kapott a Galaxy Tab S6 Lite

Múlt héten elstartolt a Galaxy Tab S6 Lite magyarországi forgalmazása. Lezárult a pre-order kampány, aki mostanság szeretne hozzájutni a felsőkategória alsó szegmensét képviselő készülékhez, az már immáron nem kap mellé ajándékba Book Covert. Ez viszont senki kedvét se vegye el a vásárlásától, mert alapvetően egy remek ár-érték arányt képviselő tabletről van szó, ami arra hivatott, hogy a Galaxy Tab S5e helyére érkezzen – amiből ugye kimaradt az S Pen képesség.

A magyarországi premierje előtt a Samsung Magyarország kiadott egy újabb frissítést, melyben tovább javított a készüléken. Az egyik legfontosabb változás, hogy immáron májusi biztonsági javítással rendelkezik, ami a márciusihoz képest naprakészebb. Két új tulajdonsággal szintén fel lett vértezve, az egyiket az S Pen funkció között keresendő, ugyanis beépülésre került az S Pen fordítás, amivel egyszerűen lehet idegennyelvű tartalmakat lefordítatni a toll segítségével; a másikat pedig az ébresztőnél.

Ezen kívül a P61xXXU1ATE2 néven érkezett buildben a Fényképezőnél a stabilításon is javítottak. Mindkét modellre befutott még múlt hét folyamán a frissítés, szóval, aki ilyen készülékekkel rendelkezik, az bátran keresse a frissítést, ami az XEH-s modelleknél már elérhető.

(Zárásképp jegyezném meg, hogyha nem érkezett meg még a frissítés, akkor sem kell pánikba esned, mert a szerverekre fokozatosan engedik rá a készülékeket, hogy elkerüljék a terhelést. Másrészről, javasolt ilyenkor használni a manuális frissítési lehetőséget a Beállítások menüpont Szoftverfrissítés almenüjében; vagy ott a Samsung Smart Switch PC-re telepíthető programja, amivel hasonlóképp van módotok ránézni a frissítés elérhetőségére.)

Remek kütyü lett a Galaxy Tab S6 Lite.
Fotó: Samsung

Buildszám: P610XXU1ATE2 | P615XXU2ATE1
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-05-14
Biztonsági javítás szintje: 2020-05-01

Alább láthatja az újdonságokat:

  • Új tulajdonság lett hozzáadva:
    • Érintse meg 2x az ébresztéshez
    • S Pen Fordítás
  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.