Magyarországra is csendben befutott a Galaxy S20 Ultra fehér színben

Érdekes jelenségre figyelhettek fel a magyarországi felhasználók, ugyanis a Samsung Magyarország szép csendben elhozta a Galaxy S10+ alapmodelljének a kerámia hátlapos variánsa mellett a Galaxy S20 Ultra 5G-t ‘Cloud White’ színben is. Abban a színopcióban, ami alapvetően nincs jelen minden ország kínálatában, azonban hazánk azon szerencsések egyik, ahova szintén bevezetésre került ez a cseppet sem hétköznapi színelképzelés.

Április végén esett szó először arról, hogy a kínai régióban feltűnhet fehér színben a Galaxy S20-család legnagyobb tagja. A Samsung a premierje idején csak ‘Kozmosz Fekete’ és ‘Kozmosz Szürke’ színvariánsokat helyezett a portfoliójába, azonban látván, hogy a piac ismételten nyitott a fekete inverzszínére, leporolták a polcról és piacra dobták, afféle exkluzív jelleggel. Hiába kapható egyes országokban a sima és a pluszos tagból is, egyelőre arról nincs említés, hogy a folytatásban szintén részét képezheti-e a hazai kínálatnak, de biztosan sokan örülnének neki.

A jelek szerint a dél-koreai vállalat tényleg feléleszti a fehér színű modellek gyártását, ugyanis a netre került pletykák azt írják, hogy az augusztusi leleplezéssel érkező Galaxy Note 20 család színportfóliójából sem fog hiányozni.

Magyarországon nem illeték semmiféle különleges elnevezéssel, csupán csak „Fehér”-ként kell kérnünk, ha ilyenre vágynánk. A Samsung Experience Store-okba már múlt hétvégén feltűnt, természetesen 5G képes formában. Az ára se lett drágább a két alapszínhez képest, ugyanúgy 484 990 Ft-ot kérnek el érte, ami 128GB-nyi belső tárhellyel van felvértezve. A csomagolásáról lőttünk egy pofás képet, ezzel zárnánk a cikket!

FRISSÍTVE: A Samsung Magyarországtól megtudtuk, hogy az új színvariáns a legnagyobb mobilszolgáltatóknál várhatóan nem lesz elérhető, ezeket a független viszonteladóknál érhetik el a felhasználók!

Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.