Karácsonyi meglepetés érkezhet decemberben


A Samsung Magyarország nyár közepén indított egy műsorsorozatot: Kérdezz élőben a Samsung szakértőitől! jeligével. Nem találom a műsorcímét, de az aloldalon erre hívják fel a látogatók figyelmét. Minden kedden és csütörtökön különböző témákat vesznek elő, amelyeket 30-50 percben boncolnak ki – közben pedig a felmerülő kérdésekre válaszolnak. A hét első felében a fehér- és a barnaárus kollégák ismertetnek meg egy-egy témakört, míg a másodikban az IM divízió (okostelefon, tablet, okoskiegésítők) srácai. Az adások visszanézhetők a weboldalon, illetve az is megtekinthető, hogy a folytatásban mikkel számolhatunk.

Így találtunk rá egy érdekes témakörre. Mint említettem, az adások keddenként és csütörtökönként vannak, viszont december 11-én (pénteken) lesz egy különkiadás (?), melynek témája: „Karácsonyi meglepetés: Galaxy csomag bemutatás és ajánlat”. Adja magát, hogy valami okostelefonhoz/tablethez kapcsolódó elképzelést kell magunk előtt látni, hiszen a „Galaxy” szócska a másik két divízióban nincs jelen.

Képernyőfotó a műsor menetrendjének aloldaláról.
Forrás: Samsung Magyarország

Felidézve a tavalyi évet, egyből eszetekbe juthat a jubileumi ajándékcsomag, amelynek értékesítése november végén vette kezdetét. Most azonban decemberben esedékes a pakk befutása, hiszen a hazai képviselet külön szentel neki egy műsort, ami egy speciális napra, péntekre ütemezett. Nyilván, ez még változhat, ha újabb megszorítások kerülnek bevezetésre, de a jelenlegi álláspont szerint december közepe felére számolhatunk vele.

Egyelőre nincs információnk, hogy pontosan mit rejthet magában a „karácsonyi meglepetés”, de nincs kizárva, hogy megint valamiféle előnyös ajánlattal készülnek azoknak, akik szeretteiket egy Galaxy ajándékcsomaggal szeretnék megajándékozni.

Nincs persze az se kizárva, hogy egy olyan “kiadás” kerül bevezetésre limitált számban, mint tavaly. Ugye abba a legfrissebb csúcskategóriás készüléke volt egy okosórával, és még néhány kiegészítővel egybecsomagolva. Vajon most is hasonlóan gondolkodik a Samsung? Vagy lesz valami csavar benne? Meglátjuk! Amint lesz infónk, megírjuk, addig mélyítsük a tényeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.