Készülődnek a Galaxy S21 FE megjelenésére!


Tavaly szeptember vége előtt megmutatta a Samsung, hogy mekkora slágerterméket képesek a felhasználók elé dobni a Galaxy S20 FE-vel. Hiába érte el az egy éves életciklusát, a sikere töretlen, hiszen 200 ezer forint körül szolgáltat csúcskategóriás készüléket – némi megkötéssel, de a többségnek fel sem tűnik hiányuk. Természetesen, lassan már illő lenne valami újdonsággal előrukkolni, azaz a Galaxy S21 FE-vel, hogy a versenytársak lendületét megtorpasszák. Eredetileg ősz elejére beütemezett Unpacked Event valószínűleg a chipset hiányból fakadóan került elhalasztásra, hiszen nyár elején világszerte maguk mögött hagyták az Exynos 990-es lapkakészletet és helyette a Qualcomm-féle megoldást vitték tovább, amivel az USA-ban a megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend.

A Galaxy S21 FE világpremierjét a jelenlegi értesülések szerint: 2021 októberére jósolják. A saccra ráerősít annak a ténye, hogy a különböző képviseletek (a magyarországi vagy a latin-amerikai) már elkészítették az aloldali hivatkozását az idei Fan Edition-nek, ugyanis a Galaxy Világának értesülése szerint: a Samsung.com-on heti egyszer történik feltöltés, azaz aktualizálás időszakában csak az aloldal láthatóságát klikkelik be. És persze állításunkat bizonyítja az alábbi találat:

A Galaxy S21 FE egyik színének aloldala, amelynek hivatkozását már elkészítették!
Forrás: GalaxyVilága

Természetesen az elődhöz hasonlóan megint csak színkavalkáddal készülnek, hogy biztosan mindenki megtalálja a magához illőt. Mutatnám, hogy mikre lehet számítani típusszám megnevezéssel:

Oké, egyelőre csak erre a három színre bukkantunk, de várhatóan kezdésképpen néggyel állnak elénk, ami később bővülhet. A termék specifikációi közül, ami biztosan könyvelhető tény, hogy csak 5G képes variáns kerül forgalomba – elhagyják a 2021-es évben a csúcskategóriában az LTE szócskát, ez tuti. Szintén felírhatják a Na én megmondtam listára az Android 11-et és a One UI 3.1-es rendszert, ahogy azt a lapkakészletet is, amivel az USA-ban debütált a Galaxy S21 termékcsalád, azaz a Snapdragon 888-at

Bizonyos pletykák szerint, a microSD kártya foglalata kikerült a termék tudástárából, melyre a TENAA, azaz a kínai telekommunikáció hivatal adatbázisában bukkantak rá. Ezen felül kisebb kijelzővel érkezhet, mint az előd, ugyanis 6.41 inchet tartanak számon. Kameráknál semmi változással nem rukkolnak elő, minden maradt az egy évvel ezelőtt konstrukció.

Lényeg a lényeg, hogy nemsokára debütál a termék. Október első vagy második hetére jósolnánk az eventet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.