Boldog új évet kíván a Galaxy Világa!


Először, akarom írni, még egyszer:

Boldog, sikerekben és Galaxy termékekben gazdag új évet kívánnánk!

Admin

Újabb esztendőt tudhat maga mögött a Galaxy Világa stábja. A tavalyi másabb volt, mint az azelőtti. A bloggolás kicsit akadozott, ugyanis a munkám és a magánéletem jelentős változáson esett át, amit próbáltam minél inkább a szőnyeg alá seperni, azonban szinte lehetett meló elé néztem, mégis csak akadtak olyan időszakok, amikor napi szinten szállítottam stabilan a négy cikket. Ehhez képest a nyarat eléggé szegényesen zártuk, de fokozatosan kezdtem visszaépíteni a rutinomba a Samsunggal kapcsolatos híreknek a közlését. Nem beszélve a régiós szintű exkluzív infók közlésére.

Egy bekezdés erejéig had foglaljam össze a 2021-es esztendőt, mégis csak mozgalmasra sikeredett. A Huawei egyre kevesebb teret hódít. A GMS megvonását követően a Xiaomi és az Oppo kezdett felkapaszkodni – előbbi eléggé ügyesen, ugyanis akad olyan nyári hónap, amikor bizonyos régiókban, ahol a Samsung alapvetően stabil lábakon áll, malmára hajtotta a vizet a chipset hiányból és az ellátási problémákból adódóan. Szerencsére egyszer volt Budán kutyavásár, így nem kellett attól tartani, hogy tartósan így marad minden. Az év két fő kérdést szállított:

  1. Valóban megszűnik a Galaxy Note-termékcsalád? (…hiszen a szokásos nyár végi Unpacked eseményt immáron a hajlítható készülékek bemutatása vette át.)
  2. Elkerülheti a debütálást a Galaxy S21 FE 5G? (…a tervezett szerint őszre volt beígérve a terméknek a leleplezése, azonban a Samsung elállt ettől a stratégiától két okból fakadóan: az egyik a Galaxy Z Flip3 5G-nek a remek fogyása; a másik pedig a chipset hiány, ugyanis a Fan Edition utódban ugyanaz a lapkakészlet kerül, amelyik a legkompaktabb Z-modellbe, így a források elvételével akadozhatna a sikere az ellátási gondokból adódóan.)

Amúgy mindkét kérdésre a válasz már adott! Csak szólnék, mielőtt valaki lelkesen billentyűzetet ragad, hogy kommentbe helyesbítsen!

Összességében mégis sikeres évet tudhatunk az oldal mögött. Látogatószám tekintetében hoztuk a kötelezőt, sőt még annál többet is. A fene se gondolta volna, hogy sikerül felülmúlni a 2020-as BUMM-ot, de bátran állíthatom, hogy sikerrel jártunk, amit NEKTEK köszönhetünk! Köszi! Zárásképpen azért némi statisztikát ide eresztenék:

Új évi fogadalom:

Az idei fogadalmam egyszerű, ugyanis az, amit 2020-ban próbáltam véghezvinni, azt most megpróbálom beteljesíteni. A háttérben sok minden változott, jó értelemben, ami ezt fogja segíteni. Remélem sikerrel járok!

Addig viszont szeretnénk megköszönni a bizalmatok. Mindenkinek Sikerekben, Egészségben és Galaxy termékekben gazda 2022-t kívánnánk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.