Elkészítették a Galaxy S23-akat dummy formában


Szinte mindennap lehetne valamilyen hírt lehozni a Galaxy S23-ak kapcsán, ugyanis azáltal, hogy sorra kapják meg a különféle tanúsítványaikat, szépen szivárognak is ki az információk, amelyeket a dokumentációkból ki lehet nyerni. Mondanom se kelljen, de a hozzájuk készülő utángyártott tokok gyártói szintén időben megkapják a szükséges paramétereket, hogy a premier előttre felkészüljenek a kiegészítőik értékesítésére. Ezek már elegendőek ahhoz, hogy megszülethessenek a dummy modellek, azaz azok a látványtervek, amelyekkel maximum egy szöget tudtok beütni a falba, ha funkciónalítását vesszük alapul; ellenben remekül prezentálják a dizájn vonalát az adott terméknek.

SlashLeaks.com oldala hozta el ismételten a minőségi dizjnterveket. A korábban már OnLeaks által kiadott renderképekhez hasonlóan, a Galaxy S23 és a Galaxy S23+ hátlapja újragondolásra került. Átvette a Galaxy A32-nél bemutatkozott a kamera kitüremkedéseket, azaz mellőzték a kameraszigetet a hátoldalról, amellyel valamelyest súlyt takarítottak meg.

A Galaxy S23 Ultra, a Galaxy S23+ és a Galaxy S23 hátlapja és formavilága.
Forrás: Slashleaks

Meglepetésekből küllem vonalon nem sok fog kijárni a következő generációs Galaxy S-termékeknél, ugyanis hasonló méreti adottságokkal rendelkeznek, mint a jelenlegiek. Nyilván, a kameradizájn mellett szó nélkül nem szabad elmenni, de igazából a Galaxy S23 Ultra-nál mondhatni, megtartották az előd eleganciáját.

Egyes források és találgatók szerint, azáltal, hogy a kameralencsék külön-külön emelkednek ki a hátlapból, kicsit olcsóbbá teszi a gyártását, amelyet a végfelhasználók minimálisan megérezhetnek majd a pre-order price-nál, már ha az infláció el nem veszi azt.

SlashLeaks által prezentált dummy-k azt is visszaadják, hogy várhatóan matt hátlappal kerül kiadásra a legnagyobb családtag, míg a másik kettőnél fényes kivitellel számolhatnak a leendő vásárlók. Az Ultra megtartja a szögletességét és flat mivoltát, illetve két zoom érzékelővel látják el, egy simával és egy periszkópossal. Az S Pen foglalatához se nyúltak, marad bal oldalon, mely mellett a hangszóró és a töltőcsatlakozó található. A Galaxy S23 és Galaxy S23+ duójánál a hangszórót a töltőcsatlakozó jobb oldalára helyezték el.

A bekapcsológomb és a hangerő szabályzó a megmaradt jobb oldalon. Előbbi alatt található egy nem hosszú bevágás, ami elviekben az USA-ba szánt modelleknél lesz jelen.

A Galaxy S23 család a Qualcomm által gyártott Snapdragon 8 Gen 2 lapkával lesz felszerelve világszerte, ugyanis a felsőkategóriás termékek körében hosszútávú szerződést írt alá a két brand. Összességében leszögezhető, hogy a Samsung csak éppen annyit nyúlt az új flagship készülékeinek dizájnjához, hogy az előzőét ne lehessen használni. Mit gondolsz a miniális változtatásokon? Tényleg olcsóbbá teszik?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.