Immáron 12, egymást követő évben a legnépszerűbb dél-koreai márka a Samsung Galaxy


Nagyon egyet kell értenem a Korea Postsen oldalával, hiszen a Samsung Electronics mindent megtesz, hogy az okostelefon és tablet piacán eredményt eredményre halmozzon. Az pedig, hogy hazájukban ennyire eredményesek, talán nem a véletlennek tudható be, ugyanis a dél-koreai tech-óriás, az elmúlt 12 év mindegyikében felállhatott a dobogó legfelső fokára, s ezáltal gyűjtötte be azt az elismerést, amelyet bárki szívesen fogadna anyaországától.

A Brand Stock, a márkaértékeket értékelő cég az év végén hirdette ki, hogy 2022-ben mely márkák emelkedtek ki Dél-Koreában. Eszerint a Samsung Galaxy márka 937,6 ponton zárta az esztendőt a Brandstock Top Indexében (BSTI), ezzel pedig magáénak tudhatja a No.1 helyet.

TM Roh prezentálja a Galaxy S22 termékcsaládot.
Forrás: Samsung Newsroom

A lassuló globális kereslet ellenére a Samsung Electronics részesedése az okostelefonok piacán az idei harmadik negyedévben 21.8% volt, 1.4 százalékponttal haladta meg az előző évi azonos időszakot. Az év új Galaxy termékei között kapott helyet a Galaxy S22 Ultra, a legújabb zászlóshajó okostelefonjuk, amely a Time nevű amerikai hetilap által „2022 legjobb találmányai” közé sorolták.

A Samsungnak ez a jó hír kellett, hiszen vélhetően a negyedik negyedévet elbukhatja az Apple-lel szemben, amely az ünnepi szezonban igencsak kelendő. Ettől függetlenül nincs okuk a panaszra, mégis csak 64.2 millió terméket szállított le világszerte, ami kimagasló érték a mostani lassú keresletes és gazdasági recessziós időszakban.

Visszakanyarodva a Time tényállására, a magazin szerint a Galaxy S22 Ultra annak a sikeres és kreatív döntésnek köszönhető, melyben visszanyúlnak a Galaxy Note sorozathoz és az S Pen-t nem csak kompatibilis kiegészítőként, hanem a termék egyeségeként kezelték – hiszen ott van a tollnak a foglalata/helye a termékvázában. Az közösségi oldal továbbá kiemeli a The Freestyle-t, mint a márka hordozható projektorát, valamint azt a környezetbarát távirányítót, amelyet napelemes töltés mellett rádiófrekcenciás forrásból is lehet tölteni.

A lényeg, hogy a Samsung innováció meghozzák a várt eredményt. A befektetések mindig kifizetődnek, csak éppen az nem mindegy, hogy mennyit kell rá várni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.