Megjelent a Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition Dél-Koreában


A Samsung mindig is szeretett különleges, exkluzív kiadásokat piacra dobni, amivel kicsit felhívja a sajtó és a vásárlói figyelmét arra, mennyi kollaborációval rendelkezik. Természetesen, ezt a titkosfegyvert mindig a felsőkategóriás készülékeinél süti el, hiszen egy flagship modell tudja azt a minőséget szállítani, amelyet egyes közreműködések megigényelnek. (Valljuk be, egy középkategóriánál olyan lenne mindez, mint anno a Tesco és Fila esete.) A tech-óriás legutóbb a Genshin Impact-tel pacsizott le és dobott piacra egy kiadást, amit a Galaxy Z Fold4 5G termékre építettek.

Forrás: Genshin Resource

A Genshin Impact egy szabadvilágú akció RPG játék, amelyet többek között a Galaxy Apps-ból is könnyedén levadászhattok. Multi-platform mivoltából eredően sokak felé nyit, hiszen nem csak PC-n, Android-on vagy éppen IOS-en, hanem Nintendo Switchen és PlayStation-ön is lehet nyomni. A játék anime stílusú, melyben hét különböző nemzet található. Annyira nem mélyülnék el a játékfelépítésében, de azt mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy négy cserélhető karakter használhattok egy csapatban, melyek közül akár harc közben is választhattok, ha rosszul mértétek fel az erőviszonyotok.

A játéknak rendelkezik magyar közössége is, akit érdekel, az mindenképpen látogassa meg. Mellesleg, manga fronton szintén lehet a sztorit követni, melyet az üzemeltető kifogástalan mód fordít az arra tévedőknek.

Mindezt azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert aki többet szeretne megtudni Ganyu karakterről, az ide klikkelve informálódhat. Számunkra azért fontos ez a személy, ugyanis ráépül a kollaboráció, ami elviekben minden fronton azonosulni fog tudni az összehajtható okostelefonok világával – de ha nincs így, akkor nézzétek el, bedőltem a marketingnek. A lényeg, hogy a G-STAR 2022-es globális játékkiállításon jelentették be.

Forrás: Genshin Resource

Nem csak okostelefon vonalon kapjuk meg az egyedi dizájnt, hanem vezeték nélküli fülhallgató terén is, hiszen a Buds2 Pro Genshin Impact Edition sem hiányozhat a csomagból. Az egyedi tokok mellett matricák, kitűzők, és más egyéb kiegészítők sorakoznak fel a kollekcióban. A fejlesztők pedig gondoltak arra, hogy ne csak kívülről legyen „különc”, ugyanis az Android és One UI párosát szintén a játék világára formálták.

Az internetre felkerült híresztelések szerint, december 21-én, azaz ma indították útjának a kiadást. A kiadásról további fotók ide klikkelve érhetők el.

Te játszottál már a játékkal? – Ha igen, megvásárolnád az egyedi változatot?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.