Körvonalazódik a Galaxy S23 előrendelési kampánya


Bekanyarodtunk a véghajrában. A február 1-jén esedékes Unpacked Event-ig már csak 6 napot kell várnunk. Nem sok olyan újdonság kerül napvilágra, amit ne tudnánk, azonban a különböző képviseletek egyre többször bakiznak és árulnak el – vétlenül – olyan információkat, amelyekből nagyjából kikövetkeztethető, milyen előrendelési feltételekkel számolhatnak a leendő vásárlók. Amit már előre leszögezhetünk, hogy az infláció elérte a Galaxy S23 termékeket is, így biztosra vehető, hogy valamelyest drágább modellek érkeznek. A Samsung viszont megpróbálja a kínálatával a keresletet megfelelően kielégíteni, amit feltételezhetően egy hangzatosabb pre-order promoval érhet el.

Nemsokára egy átfogóbb cikkel érkezem az árazás tekintetében, azonban most nem feltétlenül erre helyezném ki a hangsúlyt, hanem inkább arra, hogy tényleg érdemes lesz elgondolkodni az előrendelés opcióján. Kijelentésemnek a Samsung UK Business oldalán publikált baki ágyaz megfelelő alapot, ami szerint:

„Pre-order the larger storage variant (S23 256GB, S23+ 512GB, S23 Ultra 512GB) by 16.02.23 and pay the future price of the smaller storage variant (S23 128GB, S23+ 256GB, S23 Ultra 256GB)”

olvasható a Galaxy A23 5G aloldalának apróbetűs megjegyezéseinél.

Eszerint, a brit Samsung képviselet olyan promócióval áll elő az előrendelés időszakban, amelynél a vásárlók nagyobb tárhely variánst kapnak az alapmodell áráért. Tehát, ha valaki a Galaxy S23 5G-ből a 128GB-os változatot választja, akkor a 256GB-osra; ha pedig a Galaxy S23+ 5G vagy a Galaxy S23 Ultra 5G duója közül a 256GB-ost, akkor pedig 512GB-osra upgrade-elődik. (Érdekes mód, ugyanígy az Ultra-nál 512GB-ról 1TB-ra már nem lehetséges a leírás alapján.) Ezzel a húzással pedig alsó hangon 20-30 ezer forint maradhat azok pénztálcájában, akik első körben neveznek be a termékekre. Nem tartanánk kizártnak a kampánynak a globális jellegét, hiszen a Samsung Magyarország a Galaxy Z-termékeknél már egyszer elsütött hasonlót; sőt volt olyan televíziós húzásuk, ahol az eggyel nagyobb col átmérőre lett jogosult a vásárló.

Az indiai Samsung is olyasmit tett közzé teaser poster formájában, amely rengeteg információt rejt magában. Kezdenék mindez azzal, hogy leleplezik az exkluzív színek mivoltát, azaz a Samsung.com webáruházban előrendelők olyan színválasztékból választhatnak, amelyek más retailen nem érhetők el. Másrészről, ott szerepel a kreatívon az „early access” és egy dátum legalul.

Az ott írtak szerint, aki február 3-ig előrendel az Unpacked eseményt követően, az nagy valószínűséggel meg is kapja már egyből a termékét. Nem kell megvárnia a február 17-i launch napot, amikor hivatalosan, bárki az üzletekbe befáradva vásárolhatja a termékeket. Nem tartanánk kizártnak, hogy az előző évek mintájára, a Galaxy S23-akat szintén nem sokkal az előrendelést követően el kezdik leszállítani. Célszerű időben benevezni rá, hiszen készlet hiánnyal simán lehet számolni.

A felhívó kreatív a Samsung India twitter oldalán.
Forrás: Samsung India

Az előregisztráció még zajlik. Érdekes, hogy egyes csatornák, mint pl.: a Media Markt eltér a megszokottól. Kreatívjuk az alábbi olvasható:

Regisztrálj elő az új Galaxyra és szerezd meg előrendelésed mellé a 25W-os gyorstöltőt választható színben!

olvasható a kampányfotón.

Míg a Samsung márkaboltokban, a Samsung.com webáruházban, vagy a többi hivatalos partnernél 1db 20 ezer forint értékű vouchert kapunk, amelynek felhasználásához szükséges legalább egy kiegészítőt vásárolni – csak az okostelefonra nem lehetséges! –, addig a Media Markt az előrendelőinek 1db választható színű 25W-os töltőt ad. Kiírásukban az alábbi olvasható:

„Regisztrációs időszak: 2023.01.13-tól 2023.01.31. A regisztráció egy egyedi kuponkódra jogosít, amely a megjelenő Samsung Unpacked eseményen bemutatott készülék előrendelési időszakában használható fel, előrendelt készülékenként 1 db ráadás (fekete – termék cikkszáma: 1310307 vagy fehér – termék cikkszáma: 1310308) Samsung TA800 gyorstöltőre. A kuponkódot a regisztráció lezárása után a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük, amely tartalmazza majd a kupon érvényesítésének menetét is.”

A két termék az EP-TA800 típusszámon van számon tartva. Érdekes az elektronikai üzletláncnak a húzása, ugyanis 20 ezer forint helyett 12.999 Ft összegű ráadás terméket ajánlana fel. Tudom, töltőből sosem elég, de a szabályzatukból azt olvastam ki, hogy ez nem azon felül jár, hogy kapnátok a voucher mellé, hanem ahelyett. Ha valakinek van erről plusz infója, bátran írja meg, de az aloldalon (képernyőfotó) egyáltalán nem hozzák szóba a 20 ezer forint értékű kupont – amit máshol pedig igen.

Ha pedig ez tényleg így van, akkor ne hagyjátok magatokat 7 ezer forinttal lehúzni, mert abból akár még egy szilikontok is kijön. Másfelől, a Samsung.com webáruházban biztosan felhasználható lesz a chaten osztogatott 10%-os kupont az előrendelő termékekre, tehát duplán jól járhattok egy ottani vásárlással.

Zárószó gyanánt elhoznék 6db, a Samsung.com webáruház chatjén kikért kupont, amelyet vásárlásotok mellé tudtok élesíteni. A kedvezménykódok különlegessége, hogy 10%-os végösszegi kedvezményt ad – amit a promóción felül tudtok érvényesítetni. A felhasznált kódokat kommentben jelezzétek, köszi!

KMZ-62AW-8EP3-C98SKMZ-62AW-8N29-S442KMZ-62AW-82E1-P394
KMZ-62AW-9E16-N3SCKMZ-62AW-9A26-N412KMZ-62AW-96N9-AP9P

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.