Nézd vissza a Galaxy S23 és Galaxy Book3 termékcsalád leleplező eventjét


Szerdán megtartotta a Samsung az év eleji flagship termék bemutatóját, ahol a Galaxy S23- és a Galaxy Book3 termékcsaládról hullott le a lepel. Most a dél-koreai tech óriás nem készült extra kiegészítővel a viselhető kütyük szegmensében – amely nem hangozhat túl biztatóan azok számára, akik nyitottak lennének a Galaxy Buds Live megújulására. Talán majd nyáron.

Elképesztő várakozás övezte az eseményt, melynek bizonyítéka a Youtube nézőszáma. Az Unpackedet követő második napon, már több mint 20 millióan tekintették meg az 59 perces videóanyagát, amit élőben is lehetett nézni. Csak hogy legyen viszonyítási alapotok: a mai napig (2023.02.03-ig) a Galaxy S21 családét 35 millióan, a Galaxy S22 készülékekét 10 millióan, míg a Galaxy Z Flip4 | Fold4-ét 14 millióan csekkolták. Nem zárnánk ki annak tényét, hogy meg fogják dönteni az elődök összes mutatót, akár nézőszám, akár fogyási adatok tekintetben, hiszen a Snapdragon lapka sokaknak tetszeni fog az Exynos után. Lényegében nincs fogás a termékeken jelenleg.

Forrás: Samsung

A show, amit TH Roh-ék lenyomtak: fergetegesre sikeredett. Már csak azért érdemes lesz újranézni, mivel olyan neves filmrendezőket vontak be a Galaxy S23 Ultra promózásába, mint Ridley Scott-ot, az Alien filmek atyát; vagy éppen Na Hong-jin-t, aki Dél-Korea egyik ikonikus íróját és rendezőjét, elég csak a 2010-es A Sárga-tengert felidéznünk.

Azért kulcsszavakban vegyük át azt, hogy Roh, miként nyitotta az eventet:

  • rendkívüli pillanatként prezentálja az Unpacked eventet, ugyanis a felgyorsult világhoz megbízható eszközök kellenek;
  • céljuk, hogy:
    • olyan eszközt hozzanak létre, amely valóban a legjobb!
    • olyan technológiákat építsenek bele, amely évek múlva is elképesztők, ezáltal védve a környezetet
  • a Galaxy S évről évre újradefiniálja, mit tud nyújtani egy okostelefon. Most is ez történt. A legprofibb fényképezőgéppel bármikor a legjobb fotókat készíthetjük; a legerősebb hardver pedig ügyel a teljesítmény és az üzemidő balanszára. Tovább fejlődött az ökoszisztéma (utalás a Matter pacsira is!)
  • az újrahasznosítás több formában megjelenik a készülékekben, ám nem megy annak rovására.

Az Ultra márka azt jelenti, hogy nagy (…) azt jelenti, hogy merész (…) azt jelenti, hogy a legjobbak közül a LEGJOBB! Ezeket az eszközöket azért hoztuk létre, hogy felállítsuk az innováció új prémium szabványát, miszerint nagy teljesítményt nyújtsunk kompromisszumok nélkül!

mondta TH Roh, a Samsung fejese nyitóbeszédében.
TH Roh, éppen a nyitóbeszéde közepette.
Forrás: Samsung

Szakítsatok egyetlen órát hétvégén az eventre, ha netán kihagytátok, mert millióegy olyan pillanattal rendelkezik, amire öröm lesz emlékezni fél év múlva is. Fergeteges show lett, ez vitathatatlan!

A teljes event a ‘tovább mögött’ tekinthető meg!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.