Játékra hív a Samsung Members nyereményjátéka


Az év elején indult aktivitásra épülő nyereményjáték már lezajlott; sőt, azóta a Valentin-napra fókuszáló pixelvadászaton is túl vagyunk, amiről végül nem történt megemlékezés az oldalon. A Samsung Magyarország az idei esztendőben sem szeretné, ha ellustulnánk a Samsung Members használatában, ugyanis ez egy olyan alkalmazás, amivel mindenki jól jár. Mondjuk részükről az aktivitásmérését annyira nem tudom értelmezni; de az szemmel látható, hogy a Samsung Community fórumára egyre többen merészkednek fel, akár kérdésekkel, akár pedig csak közönségépítő funkciójából fakadóan – és ehhez nem kell böngészőt nyitnotok, elég mindössze elindítani és bejelentkezni a kért programba.

A mostani meghirdetett játék szlogenje nem más, mint „Turbózd fel a játékélményedet!”. Gondolom, senkit sem fog meglepni, ha most legfőképpen a gamer felhasználók felé nyit a hazai képviselet, hiszen számtalan olyan terméket gyártanak, amely lehetőséget ad a kikapcsolódásra. Nem feltétlenül kell most csak az okostelefonokra gondolni; ha mostanság vásároltatok Samsung okostévét, akkor a Cloud Gaming szolgáltatással felhő alapon tudtok játszani. Ehhez persze elengedhetetlen az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés, de most a részletekbe ne vesszünk el.

A részvételi feltételek és szabályzat már olvasható a hivatalos oldalon; belőle a lényeg, hogy 2023. február 15. és március 5. között kell regisztrálni rá, ha pedig azon szerencsések között leszel, akit kiválasztanak, akkor a választott ajándékot küldik is egyből. A sorsolásra másnap, március 3-án 10 és 11 óra között kerül sor, a nyerteseket e-mail formájában értesítik, így érdemes nem fiktívet adni.

A Samsung Membersben található februári nyereményjáték.
Kreálta: Galaxy Világa

Regisztrációt említettem fentebb, de inkább csak közvéleménykutatásról lenne szó, ugyanis a hazai képviselet arra kíváncsi, hogy a felsorolt termékek közül, melyik vagy melyek esetében jut eszetekbe az, hogy az bizony Samsung gamer termék. Tévék mellett okostelefonok és monitorok szintén helyet kapnak a választható opciók közül – ám ott nem azt kell bejelölni, amelyiket meg szeretnétek nyerni, hanem amelyre asszociál a fenti kifejezés a fejedben.

Cserébe ezért pedig két nyereménycsomag közül az egyiket nyerhetitek meg, melyek tartalma:

  • 1 db 32 inches Odyssey G6 G65B Gaming monitor [LS32BG650EUXEN]
  • 1 db ASUS ROG Strix GO 2.4 Wireless Gaming mikrofonos fejhallgató
  • 1 db XBOX Game Pass 3 hónapos előfizetés

Tehát végeredményben két nyertes lesz, remélem a Galaxy Világa olvasótáborából kerülnek ki. Aki nem találná a Samsung Members-ön belül a lehetőséget, azok az alábbi linkre klikkelve meg tudják kerülni az applikáció használatát és akár böngészőből, asztali PC-n keresztül játékba tudtok szállni a korrekt monitorért.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.