Középpontban a középkategória


A Samsung okosan formálja a promóciókat, ugyanis februárra semmilyen WÁÓ-faktoros leértékeléssel nem készült – már ami az okostelefonok szegmensét érintené. Inkább a kiegészítőkre helyezték a hangsúlyt, köztük az aktivitásmérőkre és az okosórákra, amelynek lejáratát meghosszabbították; aztán ott vannak az AKG fül- és fejhallgatók, amikre Glamour- és Joy napokkor szokott lenni kuponőrület.

A hétvégén a középkategóriára irányul a reflektorfény, azok közül is egy tavalyi és egy idei szériás modellre. Az egyik a Galaxy A40, ami még nincs a kifutószériás készülékek sorában; a másik pedig a Galaxy A51, ami január második felében érkezett a magyarországi piacra. Előbbi különlegessége, hogy a legkisebb telefonok között tartható számon fizikai adottságait nézve – talán csak a Galaxy S10e a karcsúbb nála. Április tájt várható az utódjának debütje. Utóbbi a Galaxy A50-et váltotta, s lépett a helyére. Már a hónap elején kapott egy bundle promóciót, azonban a vállalat most úgy döntött ajándék helyett inkább lefarag az árából.

A promóció időtartama: 2020. február 21-től 24-ig tart, valamint a készlet erejéig.

Mindkettő korrekt áron van, bár nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Galaxy A40-et Arany napok idején 59 990 Ft-ért is értéksítették a Samsung márkaboltok. Azóta sem volt hasonló, szóval tessék komolyan venni, amikor azt írjuk, hogy most tényleg érdemes rászánni magatok.

Termék:Bevezetési ár:Februári ár:Kedvezményes ár:
Galaxy A4089 990 Ft76 490 Ft69 990 Ft
Galaxy A51129 990 Ft129 990 Ft110 490 Ft
Összesítő táblázat

Online akció:

Most látom, hogy a sestore.hu oldalán megjelent egy leárazás a méltatlanul elhanyagolt kategóriába sorolható Galaxy A80-ra. Ugye a márkaboltokban 169 990 Ft-ért árulják, amiből további 20 ezer forintot enged el a Bravotel Üzletházak Kft. által üzemeltetett online felület. A promóció: 2020. február 29-ig, azaz a hónap utolsó napjáig tart. Ha valaki ilyen termékben gondolkodott, akkor itt a lehető legjobb lehetőség a megvásárlására.

Termék:Bevezetési ár:Februári ár:Kedvezményes ár:
Galaxy A80229 990 Ft169 990 Ft149 990 Ft

Íme a hirdetményei:

sestore.hu oldalán található kreatív.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.