Kiszivárgott a Galaxy Z Flip 5G reklámvideója


Érződik, hogy már a véghajrában a dél-koreai vállalat termékeinek a bemutatkozása. Egyre több információ szivárog ki róluk, ami lehet, hogy nem véletlen, de az ellenkezőjét se feltételezhetjük. Az Unpacked esemény: 2020. augusztus 5-én kerül megrendezésre, ahol elviekben két összehajtható okostelefonja mutatkozik be: a Galaxy Fold utódja, amit mostanság Galaxy Z Fold 2-ként emlegetnek; illetve a Galaxy Z Flip 5G, ami tulajdonképpen az 5G képes variánsa lenne az alapmodellnek, ami februárban került a termékportfóliójába.

Sok újdonságra utóbbinál nem lehet számítani, csak annyival, hogy a Samsung ráfekszik arra, hogy még eggyel több 5G-s készüléke kerüljön a piacra, hiszen a tavalyi előnyét meg akarják tartani. Noha még sok régióban nincs kiépítve a hálózati lehetőség, nem akarják azt, hogy a készülék hátráltatott helyzetben legyen, ezért inkább a kínálatukba helyezik. Vélhetően egy picivel magasabb áron érkezik, illetve tippre a hardverénél sincs kizárva egyfajta aktualizálás, de csak teórizálók. Az előző termékek mintájára, valószínűleg minimálisan kisebb akkumulátor kapacitással érkezhet.

Tegnap éjjel az XDA-Developers oldalára kikerült az alábbi videó, melyen a Galaxy Z Flip 5G reklámvideóját lehet megtekinteni. Sok újdonság nincs benne, csak egy jópofa klipp lett:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.