Két promóciót hosszabítottak meg február közepéig


Januárban nem zajlott sok promóció. Érthető, hiszen a Samsung Magyarország nem akarta ellopni a szelét mással a Galaxy S21-ek előrendelésétől. Számtalan piackutatócég előzetes becslése szerint nagyon kapósra sikerült a legújabb flagship termék, ami várható volt; hiszen az Exynos 990 olyan mértékű brandrombolást hajtott végre, amelyet mindenki el akart gyorsan felejteni. Nem is csoda, hogy ismét indítottak készülékbeszámítással kapcsolatos kezdeményezést, melynek hatására, valamelyes előnyesebb áron lehetett hozzájutni az újdonsült okostelefonhoz. Ráadásként, ezzel párhuzamosan jogosultak lettek az előrendelők az ajándéktermékekre.

Látván, hogy mekkora hullámra sikerült felülniük, most az a céljuk, hogy minél tovább ottmaradjanak. Nem is kellett több, meghosszabbították a promóciót két héttel, így ha sokat hezitáltál volna, akkor is 2021. február 14-ig van időd belecsapni a vásárlásba. De Én amondó vagyok, hogy ne habozzatok, vagy legalábbis ne húzzátok olyan sokáig, mert lemaradtok akkor egy másik kedvezményről, hiszen, ha 150 ezer forint vásároltok a Samsung Experience Store-ok bármelyikébe, akkor kaptok ráadásként 20 ezer forint értékű voucher-t, amit a következő vásárlásoddal tudsz elkölteni. Ergo, benevezhetsz egy töltőpadra, egy menő tokra, vagy bármi másra.

A két promóció kivételesen összevonható, szóval duplán jó jártok – ha már lecsúsztatok az előrendelési ráadástermékekről. Viszont utóbbi csak 2021. február 10-ig, azaz holnapig él, szóval ne nagyon agyaljatok, mert nem várható hasonló ajánlat.

Íme a két meghosszabbított kreatív:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.