Feltöltődést ígér a Samsung jövő hétre!


Tavaly októberben a Samsung megtartotta az első globális shopping week-jét, melynek keretében egy teljes héten keresztül kedvező áron kínálta világszerte a termékeit. Az IM divízió részéről fontos időszak volt, ugyanis ekkor vált elérhetővé a Galaxy Buds Live Misztikus Kék színben, ami valljuk be, az alapszínekhez képest: sokkal egyedibb, menőbb és kirívóbb. A dél-koreai vállalat rendszert akar csinálni belőle, ami érthető, mivel a kedvezményekre mindig nyitottak az emberek. Úgy ősszel került megrendezésre a legeslegelső, míg a folytatás idén tavasszal érkezik, tehát féléves periódusokkal számolhatunk.

A hazai képviselet mellett több országé is már kiküldte a push értesítéseket, miszerint 2021. április 26-tól a Feltöltődés hetére lehet számítani. Mondanom se kelljen, de várható lesz többféle leértékelés, illetve, amit még el tudnánk képzelni, az a bundle promóciók. (Ilyenkor a gyártó összekombinál különféle pakkokat, amiket kedvezőbb áron kínál. Hátránya lehet, hogy túlköltekezési ingert idézhet elő a felhasználókban. Tavaly pl.: aki Frame TV-t vásárolt, az jelentősen csökkentett áron kapta hozzá a hangprojektort és a keretet.)

A push értesítés a Samsung okostelefonokon!
Fotó: Galaxy Világa

„Exkluzív ajánlatok egy héten át!”

olvasható a kiküldött értesítés fotóján.

Nem csak a Samsung okostelefon felhasználók kapták meg a felhívó értesítést, hanem azok is, akik rendelkeznek Samsung fiókkal, és elfogadták a hírleveleknek a fogadását. Utóbbiak e-mail formájában értesültek a jövőbéli promócióról, amiről egyelőre semmi hasznos infót nem tudunk. Várhatóan, most nem készülnek exkluzív színnel egyik kütyühöz sem.

Fontos tudni, hogy csak a Samsung Experience Store-okban, illetve azoknak a webstore-jaiban lesznek elérhetők az árleszállítások és ajánlatok; más csatornák nem vesznek részt a promócióban, ugyanis a kezdeményezésnek az a célja, hogy a vásárlóközönséget a Samsung márkaboltokba csalják, ahol olyan élményben részesülnek, amely visszatérésre készteti őket. Sokan nem tudják, de ha mondjuk: új készüléket vásároltok náluk, és adataitokat át szeretnétek költöztetni a régiről, akkor ezt a szolgáltatást ingyen megkapjátok – míg máshol, pl.: Média Markt-ban felszámolnak érte plusz költséget, holott náluk hagytad a pénzed.

Kíváncsian várom, hogy a nagyjából 5 nap múlva elstartoló kedvezményhullám, milyen ajánlatokkal csábítja költekezésre a hazai érdeklődőket. Annyi szent, hogy érdemes lesz az oldalunkat látogatnotok, mert, amint lesz infók, az nem tartjuk magunkba. Mellesleg, jövő héten esedékes egy Unpacked event, ami a Galaxy Book-termékcsalád új generációjára épülhet. Őrülnénk, ha érintenék ez a szegmenset is.

Íme a kreatívja a promóciónak:

A [2] oldalon megtekinthető a levélben kiküldött tartalom!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.