A lágyabb színkeverék jellemezhetik a Galaxy S23 termékcsaládot


Nincs nap, amikor ne jönne új szivárgás a Galaxy S23 termékcsaládhoz. Nemrég írtuk meg, milyen színvariációkkal debütálhat az év eleji flagship vonal, most pedig twitteren feltűnt egy elégge részletes, kidolgozottságát tekintve abszolút a hivatalos sajtófotókra hajazó képcsoport, amelyeken az a négy alapszín mutatkozik, amiről már esett szó korábban. A fotót publikáló SnoopyTech se megerősíteni, se megcáfolni nem tudta, milyen anyag került hozzá, így kezeljük fenntartásokkal; ám nincs kizárva, hogy valóban marketing képekről van szó.

A Galaxy S23 Ultra 5G lehetséges színei.
Forrás: SnoppyTech

A négy szín, amiről már ejtettünk szót valóban a fotókon prezentálodik. A mattos hatás a Galaxy S23 Ultra esetében szinte biztosan könyvelhető. Ezzel a húzással pedig a dizájnerei lágyítani szeretnék az alapelgondolást, hiszen, ha a képekre pillantotok, akkor egyik sem az az erőteljes, figyelemfelhívó, mint mondjuk: az Aura Red vagy a Burgundy.

A fekete inkább grafitként mutatkozik, a fehér helyett pedig a már felemlegetett krémszín érkezhet. A Lavender meghatározása talán a legnehezebb, hiszen nézhető halvány rózsaszínnek vagy éppen lilának. Annyi biztos, hogy a zöldet nem a világos, hanem a sötétebb tónusok felé vihetik el. SnoppyTech meg is írta a lehetséges fantázianeveit, amelyek a következők:

  • Phantom Black
  • Botanic Green
  • Misty Lilac
  • Cotton Flower
A Galaxy S23 5G lehetséges színei.
Forrás: SnoppyTech

Nekem speciel bejönnek a fantázia névtippek. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a Samsung biztosan belenyúl termékek színopció-lehetőségébe, amivel csak arra akarok rámutatni, hogy mindegyiket mindegyik terméknél (vagy éppen tárhely változatnál) biztosan nem fogjuk tudni megvásárolni. Szintén könyvelhető tény, hogy 100%-osan nem illeszkedik a színválaszték a két kisebb modell és az Ultra változat esetén.

Szerintetek jól sikerült renderfotók, vagy már marketing képeket a fentiek?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.