Infografika a Galaxy 5G világához 2019-ből


Ha visszaemlékeztek a második és a harmadik negyedéves 5G képes eladások elemzésére, akkor már tudhatjátok, hogy a Samsung remekül hozta a mutatókat 2019-ben, melynek végét azzal pecsételte meg, hogy bejelentette a világ első tabletjét, ami szintén rendelkezik ezzel a képességgel, a Galaxy Tab S6 5G-t. Noha hazánk még nem tett hozzá a sikerükhöz, ugyanis a behirdetett Galaxy A90 5G mégsem debütált évvégén és már biztosra vehető, hogy nem is fog, azért halkan a Vodafone kínálatába feltűnt a Galaxy Note10+ 5G. De erről hamarosan írok külön!

A Samsung Electorincs által kiadott közlemény szerint: 2019-ben több mint 6.7 millió készülék került eladásra világszerte, amivel a piacnak az összének a felét tették ki. Ez azért nem semmi, hiszen csak öt darab 5G-s készüléke van, név szerint: a Galaxy S10, a Galaxy Note10 5G, a Galaxy Note10+ 5G, a Galaxy A90 5G és a Galaxy Fold 5G.

Noha csak 1%-át tette ki a globális okostelefonok eladásának az 5G képes szegmens, ez 2020-tól változni fog, ahogy egyre több helyen tűnik fel a technológia, ami megkönnyíti az emberek életét. Soraimat TM Roh szavaival zárnám:

„A Samsung számára, 2020 lesz a Galaxy 5G éve, és izgatottan vagyunk, hogy az 5G-t még több eszközkategóriába behozzuk, és ezáltal bemutassuk az embereknek azokat a mobil élményeket, amelyekről még soha se tapasztalhattak meg.”

mondta TM Roh, a Samsung Electronics informatikai és mobil kommunikációs részlegének kutatási és fejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.