Január 18-án a belépőszintű termékekre épül a Samsung Indiai eventje


Részben helyesbítő cikk következne. Sok külföldi médiummal együtt, mi is úgy gondoltuk kezdetekben, hogy a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G kerülhet bemutatásra a Samsung India jóvoltából, holott azért szemet szúrt, hogy a felhívó kampányfotó nevének a „Galaxy a14-a23” szöveget adták, de folytunk tovább a sodrással és beálltunk abba a sorba, amelybe oly sok tech csatorna. Aztán persze másban helyesbítettünk, ugyanis a Youtube-ra kihelyezett videó leírásában már a helyi képviselet feketén-fehéren leírta, melyik termékek érkezésével lehet számolni.

Sokunkat az a tény csaphatott be, hogy a Samsung az elkészített mikrooldalon 120Hz-es képfrissítést, valamint 6.6 inches kijelzőt emleget. Ez a két paraméter pedig egyáltalán nem illeszkedett a Galaxy A14 5G-re, melyről a CES-en hullott le a lepel. Azaz nem pontosan ott, de abban az időben. Most, hogy a netre került egy másik felhívó kreatív, szinte 100%-os pontossággal leszögezhető, hogy a Galaxy A14 5G és a Galaxy A23 5G érkezik meg az indiaiakhoz január 18-án.

Az indiai okostelefonpiac a világon a legárérzékenységebb. Noha a dél-koreai brand küzd, hogy minél előnyösebb helyen legyen a TOP3 market shared eredményekben; forgalmának súlyát a belépő- és a középkategóriás készülékek teszik ki. A helyzetük javítása érdekében született meg a Galaxy M- és F-termékcsalád, amelyeknél különféle specifikációs tényekkel, különféle csoportokat céloznak meg. Lényegében az egyik céljuk, hogy a Galaxy A-készülékekkel együtt, eléggé megtöltsék választékkal a piacot, hogy minél nagyobb arányban essen az érdeklődőknél rájuk a választás.

A Galaxy A23 jelen van az indiai piacon, hiszen a helyi képviselet 6GB-os és 8GB-os változatban is értékesíti. A csavar ott kezdődik, hogy a marketing csapat egyik hashtagként az #Awesome5G-t használja, azaz most a Galaxy A23 5G-t várja a közönség, ami pedig forgalomba van, az nem az, hanem az LTE változat. Az a variáns, ami pl.: a magyarországi piacra tavaly nyár végén érkezett meg. És az valóban 120Hz-es és 6.6 inches kijelzővel rendelkezik.

A Galaxy A23 LTE és a Galaxy A23 5G között az egyik eltérés a processzorban mutatkozik, ugyanis már 5G képes lapkával szerelték, név szerint a Snapdragon 695 5G-vel. A másik különbség a kijelzőnél vélhető felfedezni, hiszen 90Hz-ről 120Hz-re nőtt a képfrissítése. Kamerában nincs különbség, bár az jó kérdés, hogy a szelfi érzékelője az USA-ban terített f/2.0-vel, vagy a minden máshova küldött f/2.2-vel rendelkezik-e?! Tippre, utóbbival. Az FM rádió szintén egy fontos kérdőjel, mert ott nagyon meghatározó USP-nek számít.

Január 18-án tehát még ne várja senki sem a Galaxy A54 5G-t és a Galaxy A34 5G-t, várhatóan ismét tavasz táját hullhat le a lepel. A Galaxy A53 5G-t tavaly március közepén, míg a Galaxy A52 | 52 5G-t tavalyelőtt március közepén prezentálta a Samsung Global. Vélhetően most is a Galaxy S-termékek család pre-ordere utánra ütemezik.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .